malezi118.com Skip to content

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/malezi/public_html/modules/mod_ja_header/mod_ja_header.php on line 64
You are here: Home اخبار اخبار ایران نانسی عجرم و همسرش

نانسی عجرم و همسرش Print E-mail
نویسنده حمیده پورطاهریان   
Monday, 08 September 2008 04:00

بیوگرافی نانسی عجرم   

نام و نام خانوادگي : نانسي عجرم
متولد : 16.05.1983
محل تولد : اشرفيه لبنان
تعداد برادر و خواهر: يک برادر و يک خواهر مجرد
محل اقامت : نيوشيلا لبنان به همراه خانواده

نانسي عجرم به عنوان يکي از زيباترين خوانندگان زن عرب تنها 8 سال داشت
که کار خواندن را شروع مي كند ,
هنگاميکه که 12 سال داشت در برنامه اي در تلويزيون به نام ستارگان آينده شرکت مي کند
و به مدال طلا دست پيدا مي کند .
يکي از خوانندگان مصري که در آن برنامه شرکت کرده بود صداي نانسي را به صداي
خواننده بزرگ عرب ام کلثوم تشبيه کرده است .
بعد از آن او به طور جدي کار موسيقي را تحت نظر بهترين معلمان موسيقي دنبال مي کند
و در سن 18 سالگي به عنوان يک خواننده حرفه اي معروف مي شود,
اولين آلبوم معروف او در سال 1998 به عنوان مشتاقلک (دلتنگ تو هستم )
و دومين آلبوم در سال 2001 با نام شيل عيونک عني (چشمانت را از من بردار )
منتشر شد وليکن عامل اصلي موفقيت او آلبوم سومش با عنوان يا سلام در سال 2003 بود
نانسي عجرم به عنوان بهترين خواننده عربي در سال 2003 شناخته شد.
آخرين آلبوم او آه و نص در سال 2004 منتشر شد.
بي شک نانسي عجرم يکي از محبوبترين چهره هاي خواننده عربي است,
که البته اين محبوبيت را مديون زيبايي صورت بعد از عمل جراحي مي باشد
هم چنين رفتار بچگانه و خونگرم او و صداي دلنشينش همگي موجب اين محبوبيت خارق العاده شده اند

نانسی عجرم قبل و بعد از عمل 

فیلم نانسی قبل از عمل

http://www.youtube.com/watch?v=5FQ7d9gFnks&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=7_Xw_azT1_s&feature=related

حمایت یک گروه اسلامگرا از نانسی عجرم

یک گروه اسلامگرای الجزایرکه خود را مبلغ حجاب معرفی میکنند از نانسی عجرم خواننده معروف عرب حمایت کرد.

به گزارش البرز این گروه اسلامگرا که خود را "حماسنا"معرفی کرده است قبل از برگزاری کنسرت نانسی عجرم در این کشور پیش دستی کرده از وی در برابر حملات رسانه ای در این کشور که به منظور جلوگیری از اجرای کنسرت وی صورت می گیرد به پشتیبانی برخواست . درحالیکه رسانه های الجزایری از نانسی عجرم به عنوان مبلغ لختی وابتذال یاد میکنند این گروه معتقد است نانسی با ترانه هایش مروج برهنگی نیست.

براساس این گزارش, گروه مذکورکه معروف به داشتن لیست سیاه بلندی از نام خوانندگان عرب متهم به ابتذال ولخت گرایی است مخالفت شدید خود را با حمله کورکورانه علیه نانسی عجرم وآمیختن نام وی با دیگر خوانندگان زن عرب است که متهم به " تجاوز به مرزهای اخلاقی ،سلیقه وذوق عمومی ورسوم خانوادگی " هستند ،اعلام داشت.

محمد السید ،مدیر سایت اسلامی این گروه دفاع از نانسی عجرم را توجیه کرد وگفت : علیرغم اینکه نانسی با حجاب نیست ولیکن این امر بدان معنا نیست که جنبش ما بنام تبلیغ برای حجاب به جنگ هنرمندانی برود که انسانهای بدی نیستند ویا حداقل رفتارهایشان در مقایسه با دیگران چندان زشت نیست .

وی به العربیه گفت : اگر بخواهیم نانسی عجرم را که با چهره ملوس خود برای کودکان ترانه می خواند واز لخت شدن در مقابل دوربین اجتناب می ورزد با "هیفا وهبی" که مصرا هربار ترانه ای را ارایه دهد لخت تر از قبل ظاهر می شود ،یکی بدانیم صحنه هنری چه سودی خواهد برد ؟ هیفا وهبی حتی زمانیکه ترانه ای را برای کودکان خواند با شیوه لباس پوشیدن خود وکلمات بکار رفته در ترانه ،گویی که آنان را نیز می خواهد تحریک جنسی کند . 

لباسهایش مناسب تر است

گروه مذکور همچنین اعلام داشت که نانسی عجرم اخیرا با لباسهای مناسب تری ظاهر شده واز لخت گرایی وتحریک جنسی خودداری کرده است بویژه پس از گرایش وی به اجرای ترانه های کودکان و ترانه های سنگین تر ، ما امیدواریم که او به این شیوه ادامه دهد وخوانندگان لخت گرا را مورد حمله قرار دهد .

لازم بیاد آوریست که شرکت برگزارکننده کنسرت نانسی عجرم در الجزایر 100 محافظ شخصی را به منظور حفاظت از وی در این کشور که آکنده از گروه های اسلامی خشونت گراست به خدمت گرفته است .

از سوی دیگر روزنامه"الشروق" چاپ الجزایر دعوت از نانسی عجرم برای اجرای کنسرت در این کشور را مورد حمله قرار داده وافزود که چنین عملی بحث وجدال بسیاری را بر خواهد انگیخت زیرا خوانندگان زن لبنانی عمدا شیوه های تحریک آمیز را بر کار می برند و مردم اجرای ترانه "اخاصمک آه " توسط نانسی عجرم در یکی از کاباره های مملو از مردان در الجزایر را از یاد نبرده اند زیرا وی برای تحریک جنسی مردان حاضر سنگ تمام گذاشته بود .

عکس  نانسی عجرم و همسرش

http://pms.panet.co.il/online/images/articles/2007/10/07-10-07/T_f251a598-ed82-4969-afdb-f83826e15da0.jpg

hamsar-nansy.jpg

یک روزنامه کویتی اعلام کرد که خواننده مشهور عرب نانسی عجرم با دندانپزشک خود بنام فادی الهاشم ازدواج کرد ومراسم عروسی آن دو در جزیره قبرص فقط با حضور خانوداه عروس وداماد به دور از چشم رسانه های گروهی برگزار شد.

به گزارش شماره روز پنجشنبه 4-9-2008، روزنامه کویتی "الرای" با استناد به بیانیه دفتر نانسی که گفته است ازدواج در اول ماه اوت برگزار شد ،عروس وداماد برای گذراندن ماه عسل راهی یکی از جزایر اروپایی شدند .

پیش از این قویا شایع شده بود که نانسی عجرم ،خواننده زن لبنانی با دندانپزشک خود رابطه عاطفی دارد ولی عجرم همواره از اظهار نظر درباره اخبار منتشره در مطبوعات در اینباره خود داری می کرد .

وی قبلا گفته بود هنوز چیزی اتفاق نیفتاده است واگر مساله ازدواج جدی شد در صورت ضرورت آن را مطرح خواهد کرد زیرا دلیلی وجود ندارد تا از این مساله دچار شرم شود .

شایان ذکر است که ترانه های نانسی که بیشتر به لهجه مصری می باشد طرفداران بسیاری بویژه میان جوانان در کشورهای مختلف عربی دارد ومعروفیت وی از مرزهای جهان عرب نیز فراتر رفته است .

منبع:فردا نیوز

عکس کودکی نانسی عجرم

http://media142.persiangig.com/%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%20%D8%B9%D8%AC%D8%B1%D9%85%20(3).jpg

نانسی اجرم یک ترانه فرانسوی اجرا می کند

http://www.youtube.com/watch?v=kkeWyHCTwtQ 

مردی به خاطر علاقه ی زیاد به نانسی عجرم خود را شبیه او درآورد

http://www.youtube.com/watch?v=37cXcxxkEFU 

نظرات (66)Add Comment
...
نوشته شده توسط امیرعلی, October 07, 2008
عالی بود و بهتر است عکسهایی جدید تری را قرار دهید
چ
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط رامین, November 14, 2008
smilies/shocked.gif vaaaaaaaaaaaaaaaaaay chi bode chi shode???????? kheyli jaleb bod dameton garm hal kardam*******
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط negar, November 17, 2008
mer3000 kheili vaght bood ke donbale in axa boodam
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط elham, December 26, 2008
خوبه ولی عکسا باز نمی شن
راستی میگن نانسی حامله ست درسته؟ smilies/smiley.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط bahareh_1367a, January 06, 2009
jaleb bod smilies/grin.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط cheshmak, January 09, 2009
kheili jaleb bod . kheili doost dashtam ax ghablesho bebinam . mer30 smilies/grin.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط ghazaleh, January 12, 2009
بسيازيبا بود smilies/grin.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط E-EH/ (1,J, February 09, 2009
من ماقا شبيه نانسي هستم
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط narges, February 19, 2009
خیلی جتالب بود من خیلی دوست داشتم بونم نانسی کجایی و تا حالا فکر می کردم مصری smilies/wink.gif smilies/wink.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط مریم, March 14, 2009
نانسی فوق العاده است
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط مریم, March 14, 2009
اطلاعاتی درمورد واقعی بودن بچه دار شدن او ندارین؟
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط Hossein, May 01, 2009
ba salam
dostan aziz mitonid akharin khabarha va axhaye nancy ro dar forum parsie
www.Forum.nancyajramnews.com
donbal konid
lazem bezekr begam ke nancy dar hale hazer doreye 8mahegi bardarisho separi makone
va jensiat farzand nancy niz Dokhtar elam shode.
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط Hossein, May 01, 2009
in ham elame khabar jensiat farzand nancy ajram
http://nancyajramnews.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2635
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط بهار, May 12, 2009
سلام خیلی جالب بود اصلا فکر نمی کردم نانسی قبل از عمل این جوری باشه ولی باز دوست داشتنیه
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط پریسا, June 19, 2009
چقدر زشته خیلی زشته اه اه اه
البته همین الانشم زشت و بدترکیبه
ولی قابل تحمل تر از قیل عملشه
زشت ممیمون بد ترکیب
اوع
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط اسی ل, June 22, 2009
smilies/kiss.gif smilies/cheesy.gif سلام . من عاشق نانسی هستم به همین دلیل اکنون با 34سال سن ازدواج نکردم و به دنبال دخترب شبیه به او می
باشم
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط اسی ل, June 22, 2009
salam . man dar in sait khandam k dokhtary ba nam magha shabih nansy jon hast. mahga gon nazart ra bego.
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط haniyeh, July 10, 2009
وای وای وای این بشر چرا این ریختی بود!!!!!!!!!!!!
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط راهب, July 10, 2009
البته جای تعجبی نداره آدم های پست برای اینکه بتونن خودی نشون بدن دنبال این کارها میرن
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط rt, July 22, 2009
سلام دختر ناز و خوشگل است من خودم رپ خونم دمت گرم شمارشو تماسشو میخوام : smilies/grin.gif smilies/grin.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط ali reza, July 22, 2009
سلام دختر ناز و خوشگل است من خودم رپ خونم دمت گرم شمارشو تماسشو میخوام : smilies/grin.gif smilies/grin.gif[url=[img=
e
]][img=
e
]
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط محسن جون, August 10, 2009
من 45 ساله هستم و به عشق نانسی جون ازدواج نکردم لطفا شماره همرام را (09113118001 ) به نانسی جون بدهید smilies/grin.gif smilies/grin.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط bita, August 22, 2009
خيلييييييييييييييي زشت بوده عمل كرده قشنگ شده
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط آرزو, October 21, 2009
خيلي زشت و بدقيافه بوده smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/angry.gif smilies/cry.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط امير, October 25, 2009
علي از زرگان ابوفاضل ) درباره نانسي يمني چيزي زكر نكزده.نانسي اليمني :خواننده يمني كه صدايش شباهت زيادي به صداي نانسي دارد
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط عسل , November 08, 2009
نانسي هيچ كهي نيست مگر اوا خواهرا دوستش داشته باشند
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط مرد ترشيده , November 08, 2009
من 70 ساله‌هستم به عشق نانسي ازدواج نكردم از وقتي بدنيا آمد من يك دل نه صد دل عاشقش شدم ميدونستم يه روز معروف ميشه حالا منتظرم تا دخترش بزرگ بشه شايد افتخار بدم باهاش ازدواج كنم
مردان دروغگو
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط حققت , November 08, 2009
قبل از عمل مثل اين زن رشتي ها بوده دماغ داشته باش با اون ابروهاي افتاده اسم ايراني ها بد دررفته از عمل چي بوده چي شده اه اه اه هيچكدوم دوست ندارم عرب ملخ خور
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط نيما, November 08, 2009
نيكل كيدمن آنجليا جولي ديدو جستيكا عشق من بريتني نه اين عرب بوگندو
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
از زنها بعيده كه ميگن نانسي خوشگله نيوشا ضيغمي نگاهش مي‌ارزه بدون عمل سحر قريش مهتاب كرامتي مهناز افشار اين انتر عرب خاك زير پاي اينها هم نميشه
ولي ميگن تو عربها صداش خوبه ولي قيافه كاملا مخالفم
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
زن بايد گندمي باشه بدون عمل سكسي باشه خوشگلي مال خودش باشه حتي بدون آرايش هم خوشگل باشه نه با كرم پودر خط چشم پروتر تاتو دماغ عملي گونه اينها مصنوعيه زن بايد جذابيت تو خونش باشه نه جذابيت بخره مردهاي ما كي ميخوان اينو بفهمند

گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط شهره , November 08, 2009
كاملا موافقم نيما جون
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
زن بايد هيكل خوبي داشته باشه بعد پوست و موي خوبي داشته باشه بعد ناخن و به خودش برسه آخر صورتش جذاب باشه اين ميشه مانكن
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
زنهاي زشت = زنهايي كه صورتشان بعد از حمام ببيني حالت بهم بخوره
زنهاي زشت = وقتي لخت ميشن اندام لاغر دارند اما افتاده هستند
زنهاي زشت = چاق هستند گن ميبندن شكمشان بره تو
زنهاي زشت= بوگندو و شلخته
زن بايد هيكل ميزون به خودش برسه خوش لباس باشه بعد قيافه مهم اي مردان ابله بدانيد ايراني ها همش چشم ابرو نيست
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط اسماعيل, November 27, 2009
عالیه بیشترش کن
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط frhad, December 01, 2009
bdsnbd smilies/grin.gif smilies/angry.gif smilies/sad.gif smilies/shocked.gif smilies/tongue.gif smilies/kiss.gif smilies/cry.gif smilies/smiley.gif smilies/wink.gif smilies/cheesy.gifaghmeshsxsnasi bzar smilies/smiley.gif smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/angry.gif smilies/sad.gif smilies/shocked.gif smilies/cool.gif smilies/tongue.gif smilies/kiss.gif smilies/cry.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط رضا, December 07, 2009
ما چکار به قیافه قبل نانسی داریم مهم اینه که الان صورت نجیب داره مثل اخلاقش و بلا خره قبل از عمل نانسی خیلی بهتر از قبل از عمل هیفا وهبی بوده اتفاقا من شدیدا موافق عمل زیبایی هستم بلا خره آدم خودش میخواد با قیافش زندگی کنه باید مطابق میلش باشه چه عیبی داره عمل کنه و....
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط shima, December 31, 2009
سلام من شيما هستم 20 ساله از خوزستان اكثر خواننده ها عمل جراحي انجام ميدن نه به اندازه نانسي هيفا و ... من ترانه هاي عربي رو دوست دارم وخواننده هاشون هم خشگل هستن ولي با عمل و گريم كامل . چند تا از دوستان كه اينجا پيام گزاشتن من نظرشونو تائيد ميكنم آدم بايد بدون آرايش خشگل و جذاب باشه .من آرايش كردنو دوست دارم ولي نه اينقدر زياد و براي همه جا . من هيچوقت براي دانشگاه رفتن آرايش نميكنم هرچند سبزه هستم ولي براي سفيد شدن و جلب توجه كردن براي پسا يا استادم اينقدر به خودم زحمت نميدم . البته من براي تمام آقايون احترام قائلم و دوستشون دارم ولي آدم بايد سنجيده رفتار كنه
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط هومن, January 18, 2010
سلام دوستان به نظر من نانسي خيلي هم اش دهن سوزي نيست با اون همه عمل بازم چيزي نشده.در ضمن ميخوام به خانوم شهره بگم انسان بايد باطنش خوب باشه ظاهر چنان مهم نيست.شهره جون تو كه اين همه ادعات ميشه عكستو ميفرستادي ببينيم خودت چه گهي هستي كه اين همه كلاس گذاشتي. smilies/kiss.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط عباس, February 09, 2010
هر آدم خوشکلی بدون آرایش و پیرایش و تتو و ....زشت میماند مگر اینکه آدم نباشد فرشته باشد خب این بنده ی خدا هم مثل خیلی از انسانهای دیگه اعم از ایرانی ها یا هر کشور دیگه گونه ها و بینیش رو یه خورده عمل زیبایی کرده و یا( به لب تزریق کلارژن کرده که البته این جزء عمل به حساب نمیاد) خب بله هر انسانی میخواد زیباتر باشه چه عیبی داره که این ایرانی ها که هر کی ندونه فکر میکنه از دماغ فیل افتادن و ... این قدر بزرگش میکنند اگه راست میگین خودتون شب عروسیتون بدون آرایش بشینین کنار همسرتون بابا توی قرن 21 هستیم همین طور که ایرانی ها اول با شبیه سازیه حیوانات گیاهان مخالف بودن حالا یک مساله مهم براشون شده همین طور هم مخالف عمل زیبایی اند ولی کم کم براشون جا می افته در ضمن این رو هم بگم من با عمل زیبایی که تمام بدن سیاه پوست رو به سفید پست در میارن یا تغییر جنسیت میدن کاملا مخالفم چون دور از شان یک انسانه(مثل عمل کردن مایل جکسون) ولی جراییهای در حد لزومه انسان و جایگاهش و که به خاطر بالا رفت اعتماد به نفس انجام میگیره کاملا موافق هستم ...
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سارا, February 10, 2010
با نظر آقا عباس کاملا موافقم بعضی هااز بازیگران خانم ماهم عمل کردن عمل زیبایی فقط مختص خوانندهای عربی هیفاو نانسی و رولا سعد یا نوال الزغبی نیست از بازیگران ایرانی مثل شیلا خداداد عمل بینی بهنوش بختیاری و سحر جوزانی و یا بعضی های دیگه که خودشون رو لو نمیدن و شاید ما ندونیم بهر حال این یک امر طبیعیه برای هنرمندان جهانیست. البته من تغییر زیاد از حد چهره مثل مایکل جکسون را نمی پسندم و فقط به قول آقا عباس عمل در حد بالا رفت اعتماد بنفس و جایگاه هنر پیشه لازمه
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط DARIUSH, February 10, 2010
BE NAZARE MAN ... AZ GHADIM GOFTAN ..HARCHE HASTAM HARKE HASTAM TO BORO KHODRA BASH KE TORA NA DAR GHABRE MANO MAN RA NA DAR GHABRE TO KHABANAND
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط نرگس, February 17, 2010
به نظر من قبل از عمل نانسی خیلی بهتر از همشونه(هیفاو رولا و... ) نانسی خودش گفته که عمل بینی من هم به خاطر زیبایی شده هم به خاطر مشکل تنفسی که داشته که طبیعتا مجرای تنفسی اش تنگ بوده و نرمال نبوده ودر مورد گونه هم که برای زیبایی و قیافه هنری شدنه ابرو رو هم که تاتو کرده بعضی از عکسهایی که گذاشتی برای دوره نجوانیه و کودکیه خب معلومه تو این دوران تا بزرگی قیافه شکل نرمال تری میگیره
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط علیرضا, February 17, 2010
سلام
من از خواننده های عرب به کل خوشم نمیاد ولی همه عکس های قبل از عمل نانسی رو باور کردم بجز عکس سومی که لباس قرمز کرده فکر کنم این عکس فتوشاپیه یا اینکه خیلی غلو کردن یا از یه زاویه حساس عکس گرفتن به هر حال نمیدونم و به نظر همه طرفداراش احترام میذارم و دوست ندارم نظر کسی رو برگردونم هر که هر جور راحتین
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سولماز, February 18, 2010
MAN ZIBAYE VA GHEYAFEHE HONARI DASHTAN RO MOTMAENAN BEHTAR MIPASANDAM HALA CHE BI AMALE ZIBAEI CHE BA AMALE ZIBAEI CHE BI GERIM CHE BA GERIM

YEKI AZ NOGHATE GHOVAT (NANCY) HAMIN ARAYESHE JOR VA JOR KARDANESHE KE BAES SHODEH

MESLE BAZI AZ KHANANDEHA TEKRARI NASHEH VA HAMISH BARAY MOKHATABASH MAHBOB BASHE
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سهند, February 19, 2010
اگه بخواهیم حساب کنیم هیچ کدوم از خواننده های عرب که همشون هم عمل زیبایی کردن قبل از عمل خوب نبودن یعنی قیافه هنری نداشتند به قیافه بعد از عمل هنرمندان (///که من جزئی و در حد لزوم رو میپسندم مثل عمل کردن همین نانسی چون واقعا عمل کردن برای هنرش به جا بود///میگویند قیافه هنری که هر نوع گریمی روش می شیینه

گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط SAEED, February 27, 2010
ففففففففقققققققطططططططططط نانسییییییییییییییییییییی و بس
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط ممممممممممممممممممممممممممممممیییییییییییییییییییییییثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثممممممممممممممممممممممممممم, March 08, 2010
نانسی گناه کرده و قیافه ی خدا دادی رو دست کاری کرده. اما خوب شوده smilies/tongue.gif smilies/tongue.gif smilies/tongue.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط شهره, March 08, 2010
اگه عمل زیبایی گناه هستش پس چرا توی ایران رونق بسیاری گرفته ما که مسلمانیم یعنی گناه میکنیم
بابا یه خورده جهانی فکر کنیم میبینیم مهم ذات و روح انسانه که خوب باشه و گناه نکنه نه برای بالا بردن اعتماد بنفس و هنر خود یه مقدار از گونه بینی و لب رو عمل کنیم پس کسانی که در اثر آتش سوزی صورتشون خراب میشه بگن کار خدا بوده و صورتشان را عمل نکنند من که با عمل زیبایی موافقم
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط ثريا, March 09, 2010
نانسی همین که برای حرفه اش و هنرش زحمت کشیده و کوشیده تا با اهمیت به زیبایی برای هنرش ارزش قائل بشه قابل تقدیره و اگه همه هنرمندان همین طور برای کارشان ارزش قائل میشدن حالا هرکس با هر نحوی خیلی خوب بود
در ضمن به بعضی ها که فکر میکنند عمل زیبایی گناه هستش باید بگم پس اگه باید به انچه خداوند در بدنمان به ما داده قانع بود پس اون کسانی هم که ذاتا چاق هستن یا ذاتا دیابت دارن یا ذاتا عارضه ای در بدن دارن بگن که اینها خدا دادی هستش و برای درمان خود و بهتر شدن خود تلاش نکنند و دست به اقدامی که موجب لاغری یا بهبود دیابت یا نازایی یا نکنند و بی تفاوت باشند
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط Ortega19FRANKIE, March 21, 2010
That is known that cash makes us independent. But how to act when somebody doesn't have money? The one way only is to try to get the personal loans and car loan.
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط زهرا, March 25, 2010
به نظر من خوب بود که دیدیم حداقل قبل از عمل چجوری هستن درسته همه با آرایش زیبا هستن ولی لااقل دیگه ننویسن نانسی خواننده زیبای عرب چون اینجوری همه زنها زیبا هستن . دوستون دارم زهرا
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سهراب, March 30, 2010
من با نظر ثریا جون موافقم نانسی همین که تونسته برای هنرش ارزش قائل بشه و به ریز نکات هنرش توجه کنه که نه من میتونم زیباتر هم باشم و نه من میتونم زیباتر هم ترانه بخونم و صدای کارکرده و پخته تری داشته باشم و میتونم بدنم رو روی فرم بیارم و لاغر تر بشم
این نکات رو خیلی از هنرمندان و خوانندگان جهان متاسفانه رعایت نمیکنند که متاسفانه در هنرمندان و خوانندگان ایرانی کم نیست که خیلی ها صورت ناشور و با صدای انکار و اصوات بخصوص جدیدا میان و خودشون رو مطرح میکنند و بر عکس خیالشون طرفدار هم پیدا نمیکنند هنرمند باید به خودش و مخاطبش ارزش قائل بشه مثل نانسی امیدوارم که تو همه امور موفق باشن هنرمندانی که برای امورشان و هنرشان زحمت میکشن
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط شروین, April 13, 2010
به نظر من که بعضی ها میگن همه با آرایش زیبایند اینطور نیست و میگن همه با عمل زیبایی مثلا در حد لزوم مثل نانسی زیبا میشن بازم اینطور نیست خوب به هر حال آدم باید یه ته صورت زیبا و یه شکل کلیه صورت زیبا داشته باشه ولی مثلا با آرایش و عمل زیبایی این نشانه های نهفته زیبایی پرنگتر و قابل دید بشن

همه نمی تونن با عمل زیبایی و آرایش زیبا باشن مگر اینکه یه ته صورت خوب و قرینه داشته باشند
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط نانسی, May 08, 2010
همتون ول معطلید آخه مگه من ازتون نظر خواستم که خودتونو اینجوری نخود هر آشی می کنیدحسودااگه شما می تونید خودتونو خوشگل کنید
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط نانسی, May 08, 2010
راستی یادم رفت الکور بشه الهرکسی که النمی تونه الببینه مع السلام
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط مریم, May 17, 2010
سلام عکساتون جالب بودلطف کنید عکسهای بیشتری از نانسی بزارید رو سایت ممنون smilies/cry.gif smilies/cheesy.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط مریم, May 17, 2010
راستی یادم رفت بگم عکسهای قدیمیشو بزارید
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سیسین, June 12, 2010
اون عکس اولی و سومی که اصلا از نانسی نیست حاضرم شرط بذارم
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط باران, June 14, 2010
دختره ي عملي ........خوبه عمل كرد اگر نه كسي حتي يه نگاهم بهش نميكرد......و شما آقايي كه با 34سال سن ازدواج نكردي واقعا برات متاسفم.....ببين اين عرباي سوسمارخور به كجا رسيدن كه يه ايراني با اين پشتوانه و فرهنگ اين جوري در موردشون حرف ميزنه.... smilies/cry.gif
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط حامد, June 16, 2010
فقط اینو میدونم که کس ننه هرچی عربه هم کردن.
کیر تو نژاد عرب
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط 3Ì3ÌF, June 18, 2010
حامد جان عرب جماعت به کونت گذاشتن که اینطور ازشون دلخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط سعید, July 23, 2010
بهترین جراح زیبایی شیراز را معرفی کنید
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط ('2E E̯E, July 23, 2010
فقط نانسی
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت
...
نوشته شده توسط فرزانه لک, July 24, 2010
خوبه آقایان و خانومهایی که نظر می دهند کمی هم مؤدب باشند
گزارش تخلف
امتیاز منفی
امتیاز مثبت

نظر بدهید
bold
italicize
underline
strike
url
image
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
کوچکتر | بزرگتر

busy
Last Updated ( Monday, 08 September 2008 04:44 )

Feed

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

بازدیدکننده گان از ایرانیان مالزی

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterامروز601
mod_vvisit_counterدیروز1832
mod_vvisit_counterهمین هفته12451
mod_vvisit_counterماه جاری601
mod_vvisit_counterکل بازدید از ایرانیان مالزی1062373

فرم ورود اعضاء

نظر سنجی

نظر شما در مورد سطح خدمات ما

تلویزیون آنلاین

تلویزیون آنلاین

Please make the Cache directory writable.